Au mai ramas cateva ore pana la decernarea premiilor Oscar! Iata cateva detalii nestiute despre celebritatile care vor pasi pe covorul rosu

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:20

Celebritatile care pasesc pe covorul rosu sunt cat mai natural posibile in tot ce tine de machiaj, atitudine sau coafura insa in spate e o munca elaborate de cateva zeci de ore.

Unul dintre cei mai celebri hair stylisti care pregateste celebritatile de categoria A, Sarah Potempa impreuna cu echipa ei dezvaluie pentru "Celebuzz" cateva dintre ponturile si trucurile folosite pentru infrumusetarea celor care apar pe covorul rosu la decernarea premiilor Oscar.

Un star care paseste pe covorul rosu pare foarte natural in tot ce tine de tinuta. Cat ii ia de fapt sa fie gata pentru intregul spectacol?

In medie doua ore pentru coafura si machiaj.

Ca si hair stylist, recomanzi ca starurile sa poarte parul prins sus sau jos la Oscaruri? De ce?
Asta depinde de liniile rochiei, daca in partea de sus rochia e simpla, poarta o coafura joasa si lejera. Daca ai o rochie decoltata si accesorizata la gat, este mai indicata o coafura ridicata.

Ce ar trebui sa poarte o vedeta in poseta?

Daca au  coafura elaborata, ar trebui sa aiba in [poseta niste agrafe.
Este foarte simplu sa iti fiezi singura zulufii care s emai desprind din coafura. Apoi un lip gloss.

Ce ponturi/trucuri folosesc sa arate bine in timp ce sunt fotografiate?

Buzele rosii care fac ca dintii sa arate mai albi decat sunt, cu un zambet larg si relaxat fac totul.

Care este cea mai mare greseala pe care o vedeta o poate face pe covorul rosu?
Pare artificial atunci cand o vedeta pozeaza in acelasi fel de mai multe ori.
Pe covorul rosu e bine sa fii tu insuti si sa fii relaxat.

Ce vedete crezi ca vor straluci si vor fi cele mai stylish la editia din acest an al Oscarurilor?

Reese Witherspoon este intotdeauna un trendsetter.Michelle Williams si Rooney Mara se imbraca intotdeauna frumos si isi pun in evidenta copul si isi asuma si unele riscuri vestimentare. Niciuna din aceste doame nu pot da gres in opinia mea.



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.