Sylvester Stallone si Bruce Willis au facut wrestling intr-un restaurant

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:21

Veteranii Sylvester Stallone si Bruce Willis s-au provocat, recent, la o runda de wrestling, pe cand se aflau intr-un restaurant alaturi de sotiile lor, ulterior starul seriei "Rambo" fiind operat la umar.

Stallone, in varsta de 65 de ani, si Willis, in varsta de 56 de ani, se aflau recent in restaurantul Il Piccolino din Hollywood, alaturi de sotiile lor, Jennifer, respectiv Emma, cand fiecare a inceput sa se laude ca este intr-o mai buna forma decat celalalt Sly l-a provocat pe Willis la o runda de wrestling, iar starul seriei "Die Hard" a acceptat repede si au inceput sa se lupte.

Potrivit National Enquirer, persoanele venite in restaurant au fost initial uimite, dar imediat ce i-au recunoscut pe cei doi au inceput sa ii incurajeze.
Insa sotiile celor doi duri de la Hollywood nu s-au lasat impresionate si le-au spus celor doi sa inceteze, ceea ce cei doi actori au si facut.

Curand dupa acea cina, Sylvester s-a internat in spital pentru o operatie la umar, insa nu se stie daca acest lucru a avut vreo legatura cu acea seara.

Actorul, regizorul si producatorul de film Sylvester Stallone a devenit cunoscut cu roluri in filme de actiune precum cele din seriile "Rocky" si "Rambo".
In anii '80, "Sly", asa cum este numit in presa, a fost unul dintre cei mai bine platiti actori de la Hollywood.

Bruce Willis a devenit celebru in 1985, odata cu aparitia in serialul de televiziune castigator al unui premiu Emmy "Maddie si David". Apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri in filme de actiune, precum celebra serie "Greu de ucis", "Ultimul samaritean", "Pulp Fiction" si "Sacalul".



 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.