Nu stii unde sa mergi weekend-ul acesta? Vezi AICI ce am pregatit pentru tine!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:21

Pentru ca stim ca in fiecare saptamana astepti weekend-ul cu dor de duca, ne-am gandit sa-ti usuram viata si sa-ti facem noi programul! In fiecare vineri gasesti la noi recomandari de filme, petreceri, concerte si evenimente de tot felul pe care nu ai voie sa le ratezi!

Daca nu aveti planuri vinerea asta, ati nimerit unde trebuie! :-D Odata cu incalzirea de afara, se pare ca si Bucurestiul incepe sa se animeze, asa ca weekend-ul asta ni se ofera o gramada de motive sa iesim din casa! In seara asta, de la ora 22:00, la Popa Nan 82, sunteti invitati sa ascultati live un gen de muzica electrizant de-a dreptul, care in ciuda influentelor soul, va va tine in priza toata seara.
Responsabil pentru asta este George Evelyn, cunoscut mai bine sub denumirea de Nightmares on Wax. Tot la 22:00, Reyna Club se ofera sa incinga centrul istoric al Bucurestiului cu DJ Project si Adela Popescu. Veteranii muzicii rock romanesti au si ei program in seara asta: Iris vine in Jukebox Club& Restaurant, de la ora 21:00.
Si tineretul alternativ are motive sa iasa din casa vineri seara: The Mono Jacks& Grimus canta de la ora 21:00 in Wings Club.


Sambata seara poate incepe in forta cu o seara speciala de rock alternativ, gazduita in Fabrica, de la ora 21:00, de Kumm, Sketch si Manfellow. Apoi, de cand n-ati mai avut parte de o portie de ras sanatos? Va dam noi 3 motive pentru sambata seara! In club Prometheus, de la ora 19:30, radem la stand
up comedy cu baietii de la Aristocratii. Cafe Deko, un local cu traditie in stand up comedy, ii asteapta pe toti doritorii de distractie de la ora 20:30. Gazdele vor fi cunoscutii Bordea, Bobo si Micutzu. Nici din Club 99 n-aveti cum sa plecati fara zambetul pe buze sambata seara, pentru ca ora 20:00 va da startul unui spectacol de stand up comedy cu Teo, Vio si...
un invitat surpriza
!:-)


Pentru ca se apropie primavara si, odata cu ea, vine Martisorul, duminica este o zi tocmai potrivita pentru a inspecta oferta de primavara la targurile tematice deschise weekend-ul asta prin capitala. La Sala Dalles are loc targul de Martisor Festivalul Primaverii, unde pe langa martisoarele clasice cu care ne-am obisnuit, va asteapta si unele mai speciale, din ceramica, sticla, aur si argint sau chiar martisoare...
comestibile!:-) Mai puteti testa piata la Martisor Market, la Sala Polivalenta, la Targul Martisorului din curtea Muzeului Taranului Roman sau la cel din Parcul Plumbuita. Pe seara, dupa atata umblat, va recomandam un concert special, aniversar: la Sala Palatului, de la ora 19:30, Gabriel Cotabita aniverseaza 25 de ani de nopti albastre, un concert 100% live, in compania celor mai cunoscute melodii ale interpretului.


 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.