Panica in Sighet! Mai multe tevi de gaze ar putea exploda oricand VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:23

Panica s-a instalat in intreg orasul dupa explozia de la club care a bagat in spital 17 oameni.

Localnicii sunt terifiati la gandul ca tragedia s-ar putea repeta. De acesta data, alarma s-a dat la mai multe blocuri de locuinte, unde oamenii au simtit un puternic miros de gaz.

Imediat la fata locului a sosit si o echipa de la societatea de distribuie a gazelor care a verificat daca sunt sau nu scurgeri de gaz la retea.

Dupa ce au verificat conductele, angajatii au detectat din nou scurgeri de gaze, de aceasta data la un bloc de locuinte.
Scaparile au fost intregistrate la un contor situat pe peretele exterior al cladirii insa scurgerile erau atat de mari incat oamenii au simtit din case ca ceva nu este in regula.

Intre timp, alte doua persoane ranite în explozii au fost operate, in aceasta dimineata, la Spitalul de Arsi din Capitala. Asta dupa ce, ieri, alti doi raniti au fost supusi unor interventii chirurgicale. Prognosticul este în contiuare rezervat în cazul reprezentantului firmei de gaze care a suferit arsuri pe 90 la suta din suprafata corpului.
Barbatul este intubat si ventilat mecanic.

15 victime ale exploziilor de la Sighetu Marmatiei au fost aduse la Bucuresti. Anchetatorii au început urmarirea penala pentru vatamare corporala si distrugere din culpa, dar si pentru infractiuni prevazute de legea securitatii si sanatatii în munca. Deocamdata politistii se feresc sa vorbeasca despre un vinovat.