Andreea Marin, desemnata "Femeia anului 2011" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 19 oct 2020, 10:00

Gala Premiilor "Femeia anului" si-a desemnat castigatoarea pe anul trecut. Andreea Marin este "Femeia anului 2011", in consiliere pentru mamele cu probleme.

Vedeta a acordat un interviu emisiunii "Draga mea prietena" in care a explicat cat de important este proiectul "Scoala Mamelor".

"Consiliere este un cuvant care inseamna ca doar esti alaturi de ele si le pui mana pe umar. Noi in Scoala Mamelor facem mai mult decat atat. Oferim sprijin concret", a declarat Andreea Marin.

Impreuna cu echipa ei, Andreea le invata pe mame cum sa aiba grija de sanatatea lor, cum sa comunice mai bine astfel incat sa detina controlul asupra problemelor din familie sau cele ivite la locul de munca si, nu in ultimul rand drepturile mamelor.


Vedeta a dezvaluit, insa, ca nu s-a limitat doar la drepturile mamelor deoarece organizatia in fruntea careia se afla a fost contactata si de un numar mare de tatici.

Intrebata care sunt principalele caracteristici ale unei femei de succes, raspunsul Andreei Marin Banica nu a intarziat: