Ramona Gabor a apelat la vrajitorie pentru a-l recuceri pe Gabi Badalau?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:23

Iubirea dintre Ramona Gabor si Gabi Badalau s-a terminat...ca prin farmec. Dupa 3 ani de relatie cei doi si-au spus "Adio" fara prea multe regrete.

Ramona spune ca nu a varsat nicio lacrima pentru fostul iubit, ba mai mult, nici nu a fost geloasa cand Gabi Badalau s-a cuplat cu Adelina Pestritu.

 

In presa s-a speculat ca Ramona ar fi fost de-a dreptul furioasa. A inceput sa mearga la vrajitoare pentru a-si recastiga iubitul prin magie neagra.

 

Gabi Badalau a declarat in direct la "CanCan TV" ca a fost sunat de mai multe doamne, care s-au recomandat vrajitoare.

Femeile au dat-o in vileag pe fosta lui iubita. Vrajitoarele i-au spus ca Ramona ar fi venit cu obiecte care i-ar fi apartinut lui Gabi Badalau. 

 

Vrajitoarele au divulgat planul Ramonei: una dintre amicele ei trebuia sa devina prietena cu Adelina Pestritu. Aceasta urma sa-i strecoare Adelinei sub perna un amestec de vraji. Pentru ca farmecele sa-si faca efectul, presupusa prietena trebuia sa ramana 3 zile in casa Adelinei Pestritu.

In acest timp, Adelina a primit la serviciu un pachet suspect. Vedeta Kanal D ar fi simtit ca este ceva in neregula si a dat-o afara pe amica Ramonei. Mai mult, Adelina Pestritu a apelat la un preot pentru a-i sfinti casa.

 

In platoul "CanCan TV" Ramona Gabor s-a aparat, declarand ca nu a mers niciodata la vrajitoare.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

"Nu am fost niciodata la vrajitoare si nu voi apela la asa ceva", a spus raspicat Ramona in cadrul emisiunii. 

 

Ramona Gabor sustine ca ea a fost cea abordata de o vrajitoare pe nume Elena. A oprit-o in fata unui hotel spunandu-i ca i-a descantat. Vrajitoarea ar fi incercat sa o convinga sa apeleze la serviciile ei pentru ca dragostea dintre Ramona si fostul iubit sa nu piara.