17 muncitori au fost arsi in deflagratia de la Sighet!VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 19 oct 2020, 08:55

Cauza dezastrului de la clubul din Sighetul Marmatiei este in continuare un mister pentru specialisti.

In zona, concentratia de gaze depaseste limita admisa asa ca nimeni nu are curajul sa intre in cladirea in care s-au schimbat destinele a 17 oameni.

Zona in care s-a produs deflagratia este un real pericol pentru muncitorii care lucreaza in zona, iar alimentarea cu gaz va fi reluata abia dupa remedierea avariei.

Pana in acest moment, expertii chemati sa investigheze cauza producerii exploziilor nu au descoperit cum s-a creat acumularea de gaze care a dus la cele doua deflagratii.
Misterul este cu atat mai mare cu cat imobilul nu era racordat la reteaua de gaze.

Politistii au deschis o ancheta in care mai multe persoane sunt cercetate pentru vatamare corporala din culpa, distrugere si alte infractiuni cu privire la protectia muncii.

Singura ipoteza a autoritatilor este ca ar fi aparut o fisura in magistrala de gaze, undeva langa cladire. Ceea ce este insa ciudat este faptul ca nici una dintre cele 17 victime ale exploziei nu a simtit vreun miros de gaz.
Nici macar seful companiei de distributie care se afla in ancheta in momentul in care o a doua explozie a zdruncinat imobilul. Abia cand detectorul de gaze pe care il aveau la ei a inceput sa ii avertizeze si-au dat seama de pericol. A fost insa prea tarziu.



 

Taguri: