Dinu Damaschin "tatal adoptiv" al Monicai Gabor a murit la tribunal

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 19 oct 2020, 08:05

Dinu Damaschin devenit cunoscut in lumea mondena drept "tatal adoptiv" al Monicai Gabor, arestat pentru proxenetism, a murit, vineri la Curtea de Apel Bacau.

"S-a judecat cauza, a ramas in pronuntare, iar pana cand completul a deliberat lui Dinu Damaschin i s-a facut rau", a declarat purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Bacau.

La fata locului au venit doua ambulante, inca Dinu Damaschin nu l-au mai putut salva, in jurul orei 14:15 fiind constatat decesul. Avocatul lui Dinu Damaschin a declarat ca acesta era in greva foamei din 22 decembrie, de cand a fost retinut in arestul Politiei Bacau.


Petru Ivascu- avocatul barbatului- a spus ca acestuia i s-a facut rau inainte ca instanta sa decida in cazul recursului sau formulat la prelungirea masurii de arestare preventiva. Dinu Damaschin era foarte slabit inainte de a intra in sala de judecata, fapt confirmat si de avocatul acestuia care a reusit sa schimbe doar cateva cuvinte inainte de intrarea in sala de judecata.

Potrivit DIICOT, Dan Constantin Damaschin (55 de ani), impreuna cu Eugen Mihai Mereuta (40 de ani) si Claudiu Ciuca (35 de ani), "au recrutat prin inselaciune, amenintare si violenta, mai multe parti vatamate,
unele minore in scopul exploatarii sexuale a acestora prin obligarea la practicarea prostitutiei".

"Victimele erau alese cu predilectie din familii cu posibilitati financiare reduse si erau atrase cu promisiuni de asigurare a unei cariere in modelling sau televiziune, inculpatul prezentandu-se drept o persoana influenta in acest domeniu", precizau anchetatorii.

Sursa: Mediafax

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.