“Gaseste-mi familia”, un NOU sezon de intalniri tulburatoare. Afla ce surprize te asteapta!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 iul 2020, 10:16

Incepand de joi, 23 februarie, de la ora 21.00, familiile se vor reuni iarasi la Kanal D, in cel de-al doilea sezon al emisiunii “Gaseste-mi familia”, prezentata de Raluca Moianu si Eduard Petru.

Intr-un demers detectivist fara precedent in peisajul televiziunilor autohtone, Raluca Moianu si Eduard Petru  fac totul pentru ca oameni care au fost separati, din varii motive, de cei de acelasi sange cu ei, sa isi reintalneasca rudele dupa perioade foarte lungi de cautari sau tacere. Vom asista si in acest sezon la intalniri tulburatoare intre copii si parinti, frati si surori,  vom descoperi impreuna cat de abisale pot fi tristetile, ratacirile omenesti, dar si cat de puternica e legatura sangelui.



O parte din emisiune este filmata, incepand din acest sezon, in platourile Kanal D, astfel ca intalnirile atat de emotionante dintre protagonisti  vor avea loc intr-un spatiu  somptuos, amenajat in raport cu o sarbatoare a sufletului cum e aceea a regasirii dintre rude care nu s-au vazut de zeci de ani sau care nici macar nu au apucat sa se cunoasca.

“Imi place ideea unei noi pentru- e un element de noutate fata de sezonul trecut, dar recunosc ca imi lipsesc cizmele de teren, paltonul  si cei 10.000
de kilometri parcursi prin tara. Am descoperit odata cu acest  proiect ca imi place sa fiu pe teren si imi propun sa nu pierd contactul cu lumea reala. Mutarea in platou a venit intr-o perioada in care vremea nu tine deloc cu realizatorii emisiunii. Ar fi greu sa le propunem oamenilor intalniri emotionante pe viscol si prin nameti! In astfel de situatii, platoul se transforma intr-o casa linistita, primitoare, menita sa fie un loc al regasirilor, un spatiu al sperantei pentru cei care traiesc drama despartirii de cei dragi”
,
a declarat Raluca Moianu.

“Emisiunea prezinta cazuri adevarate, in care emotia atinge cote maxime. In povestile celor care ne cer ajutorul ne-am putea regasi la un moment dat oricare dintre noi. Primul episod al noului sezon vine cu doua cazuri aproape incredibile!”
, a declarat Eduard Petru.

Gaseste-mi familia ” este un format reality, care a inceput sa fie difuzata in Olanda in urma cu 19 ani si care continua sa se bucure de un succes extraordinar in lumea intreaga.
De-a lungul anilor, a inregistrat audiente record in tari precum Spania, Danemarca, Germania, Suedia, Belgia, Norvegia, Polonia, Estonia, Finlanda, Statele Unite si Australia. In Romania, emisiunea “ Gaseste-mi familia ” este produsa de Zucchero Media.

Nu ratati, incepand  de joi,  23 februarie, de la ora 21.00,
un nou sezon “Gaseste-mi familia”, cu Raluca Moianu si Eduard Petru. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”