CONCURS: Cea mai mare incredere! Citeste povestile castigatoare!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iun 2022, 09:32

La inceput de saptamana, Gabriela Cristea impreuna cu echipa emisiunii "Draga mea prietena" au vrut sa te faca sa-ti aduci aminte de persoana in care ai cea mai mare incredere!

Ca sa participi la concurs trebuia sa intri pe pagina de Facebook a emisiunii" Draga mea prietena" si sa lasi un comentariu la acest post in care sa ne spui care este persoana in care ai cea mai mare incredere.


Luni iti pregatim un alt CONCURS pe
  http://www.facebook.com/Dragameaprietena

Urmareste extragerea celor 5 castigatori AICI!

Povestile
celor cinci castigatori ai cartii Intimitatea- Încrederea în sine şi în celălalt sunt:


Alexandra Alexutza
persoana cea mai draga mie este mama mea,ea este persoana care m-a nascut; este cea mai buna prietena a mea; daca am nevoie de ceva sau sunt suparata ii spui ei..:X:) O iubesc pe mama:X

Violeta Bahna
cea mai mare incredere o am in prietenul meu,mi-a castigat incredrea si acum stiu ca ma pot baza pe el oricand,sunt lucruri pe care nu le poti vorbi cu oricine,poate ai o problema

si nu poti sa vorbesti cu parintii pentru ca ii poti ingrijora,intrista,de aceea stiu ca pot conta pe el,in orice moment al vietii,la bine si la rau stiu ca el imi va fi aproape,si stiu ca orice s-ar intampla ,orice problema as avea pot conta pe el,in momentele grele el imi aduce zambetul pe buze,cand vreau sa renunt el imi da putere sa merg mai departe,cand sunt trista el ma inveseleste.

Andrada Geo
cea mai mare incredere o am in Dumnezeu!cred k El e singurul care stie sa asculte si care iti da atunci cand ii ceri,chiar dak oamenii din ziua de azi sunt ft rai,dar El este mereu acolo sa asculte si sa calauzeasca pasii tuturor!iar mama e persoana care ma asculta si poate sa imi dea si sfaturi,e mereu langa mine atunci cand am nevoie!te pup Gabi!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Rodica Mirica
Cea mai mare incredere o am in mama mea...este singura persoana care imi este prietena cu adevarat!

Madalina Barbieru
cea mai mare incredere am in prietenul meu ,deoarece mi-a demopnstrat de atatatea de foarte multe ori ca imi vrea tot binele ca este mereu langa mine si imi spune mereu unde gresesc si nu ma lasa sa gresesc.pentru

asta il iubesc

Citeste AICI REGULAMENTUL concursului!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.