Andra: “Cand eram mica imi doream sa fiu Monica Anghel!”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:27

Duminica, 19 februarie, incepand cu ora 19.45, Adelina Pestritu va asteapta la o noua editie “D Paparazzi”. Echipa emisiunii a pregatit o multime de subiecte speciale.

Ce idoli aveau starurile mioritice in copilarie, pe urmele cui si-ar fi dorit la acea varsta sa calce, aflati duminica seara, la Kanal D. “Cand eram mica imi doream sa fiu Monica Anghel! O iubesc si ea stie lucrul asta!” a spus Andra. Pepe, Ellie White, Roxana Ionescu si Bogdan Vladau sunt doar cativa dintre cei care ne-au surprins cu preferintele lor. Raspunsurile puteti sa le aflati duminica, de la 19.45,
in emisiunea D Paparazzi.

Prezenta la un eveniment de moda, Mihaela Radulescu a dezvaluit reporterilor D Paparazzi ca ii pasa de felul in care arata, iar cel mai bine se simte intr-o tinuta neagra. “Imi pasa foarte tare de cum arat, imi pasa de imaginea mea. Daca ar fi dupa mine m-as imbraca numai in negru, dar nu prea mi se da voie”. Cine sunt cei care se impotrivesc dorintei Mihaelei, veti afla duminica de la 19.45,
la Kanal D. Tot atunci, celebrul stilist Dana Budeanu ne marturiseste care este cea mai mare problema vestimentara a femeilor. “O femeie trebuie sa se simta bine in ceea ce poarta, dar trebuie sa aiba si un pic de curaj, asta e singura problema pe care o intalnesc cel mai des, femeile nu au curaj deloc”.

Nu ratati duminica, 19 februarie, incepand cu ora 19.45, show-ul monden “D Paparazzi” prezentat de Adelina Pestritu, la Kanal D.