Whitney Houston, dezvaluiri socante despre cum era artista in spatele scenei

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 19 oct 2020, 05:55

Peter Tatchell, un activist al drepturilor pentru minoritatile sexuale, a declarat pentru Daily Star ca Whitney Houston era, de fapt, lesbiana.

Potrivit acestuia, cantareata a recurs la droguri si alcool pentru ca se saturase sa traiasca in minciuna. Casatoria cu Bobby Brown ar fi reprezentat pentru Whitney cea mai buna deghizare.

Exista zvonuri conform carora Whitney s-ar fi iubit in secret cu una dintre fostele ei asistente. Apropiatii artistei nu au facut pana acum niciun comentariu cu privire la aceste presupuneri. In schimb, sora lui Bobby Brown si unul dintre fostii bodyguarzi ai cantaretei au declarat ca si ei aveau aceleasi banuieli.


Tina Brown, sora fostului sot al lui Whitney Houston, sutine ca a vazut-o de cateva ori pe artista intalnindu-se cu o femeie misterioasa. Kevin Ammons, bodyguard-ul canteretei in anii 1980, a scris intr-o carte ca Robyn Crawford, asistenta personala, a palmuit-o pe Whitney pentru ca artista flirtase cu un barbat. Tot acesta a dezvaluit ca Robyn a fost de-a dreptul furioasa cand Whitney si-a anuntat casatoria cu Bobby Brown.