Ana Claudia: "Presupun ca Alina are o relatie cu Carmen Serban"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:28

Ana Claudia presupusa fosta iubita a cantaretei Carmen Serban a venit in platoul emisiunii "CanCan TV" alaturi de Alina si jurnalistul Mihai Chezea.

"Am fost buna si am fost luata de proasta. Eu cred ca mi s-a facut un scenariu. Nu au fost fapte, deci nu sunt femei. Daca ar fi sa am vreo legatura cu o femeie as lua una stilata si care sa miroasa frumos. Nu s-a inatamplat nimic intre noi, dar am fost o data la el acasa si atunci a cunoscut-o pe Alina care mi-a spus sa stau deoparte de aceasta poveste", a declarat Carmen Serban intr-un interviu telefonic acordat echipei "CanCan TV".


Alina Claudia a spus ca nu-l cunoaste pe Mihai Ghezea si ca a afla cine este pana in momentul in care a vazut imagini cu el la televizor, de aceea nu are cum sa acorde credit afirmatiilor facute de Alina- cunostinta cantaretei Carmen Serban.

"Sfatul meu este sa fii foarte atenta la afirmatiile pe care le faci", astfel Alina s-a ridicat de langa Ana Claudia si l-a lasat pe Adrian Artene sa stea intre ele.


Alina a povestit ca artista inainte ca ea sa intre in emisiune plangea, cu toate acestea Ana a spus ca nu-i pasa deoarece nici pe ea nu a interesat-o atunci cand ea suferea.

Prin telefon a intrat in direct si ziaristul Mihai Ghezea, care a spus ca dupa emisiune cele doua cu siguranta cele doua vor pleca impreuna acasa- asta in spirt de gluma, ca sa mai destinda atmosfeara din platoul emisiunii.