Bobby Brown, fostul sot al lui Whitney Houston, devastat de moartea cantaretei. S-a prabusit pe scena in timpul unui concert

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:32

Fostul sot al lui Whitney Houston a aflat de moartea artistei cu doar cateva ore inaintea unui concert programat in Mississippi.

Bobby Brown a fost profund afectat de vestea ca Whitney s-a stins din viata. A izbucnit in plans, dar si-a asigurat membrii stafului ca poate sustine concertul.

 

Insa, la scurt timp dupa ircarea pe scena, cantaretul a avut o cadere psihica. A oprit muzica si intr-un moment de sinceritate le-a declarat fanilor ca inca o mai iubeste pe Whitney Houston.

 

In semn de omagiu pentru cea care i-a fost sotie, Booby Brown a interpretat piesa "You Give Good Love", melodie scoasa de Whitney in 1985.

Multimea a fost in extaz.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Bobby Brown si Whitney Houston au fost casatoriti timp de 14 ani. Casnicia lor a fost presarata adeseori cu scandaluri, mai ales in public.

Bobby Brown a fost acuzat ca isi maltrata sotia, dar Whitney i-a luat apararea de mai multe ori chiar daca avea vanatai pe fata.

 

Dupa divort, Whitney Houston a recunoscut intr-un interviu acordat celebrei Oprah ca a avut o casnicie cu probleme si a fost abuzata fizic.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.