Malvina are un semn din nastere VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:33

In cazul vedetelor, semnele din nastere nu sunt intotdeauna motiv de mandrie. In afara de Cindy Crawford, a carei alunita este foarte sexy, restul vedetelor nu mai stiu cum sa-si ascunda micile defecte cu care au venit pe lume. O vedeta din Romania, sexy si mereu eleganta, ne-a aratat ca are si ea un semn din nastere... pe care l-a ascuns cu succes... pana acum!

Bruneta... sexy.... mereu imbracata dupa ultima moda... si cu semn din nastere la purtator! Ghici, ghicitoare, cine-i? Ei bine, da, vorbim de Malvina, vedeta pe care am filmat-o de atatea ori din cap pana-n picioare. Niciodata nu ne-a fost dat insa sa observam nici cel mai mic defect la Malvina... pana la un eveniment la care am intalnit-o recent...

Cameramanul nostru a admirat-o pe Malvina la un eveniment cu staif si a filmat-o pe vedeta de sus pana jos si de jos pana sus.
Mai-mai ca-l suspectam pe operatorul nostru de niscaiva pasiuni secrete... cand, la o privire mai atenta, am descoperit ceea ce Malvina nu si-ar fi dorit sa vedem niciodata.  

Pe piciorul stang, in zona genunchiului, o pata patrata cu aspect inestetic tipa taree: SEMN din NASTEREE! Ia sa ne apropiem si sa dam stop cadru. Nu este nici vanataie, nici vreun cos expandat, nici pojar sau varsat de vant...
ci tocmai un semn din nastere pe care vedeta a incercat de atatea ori sa-l mascheze cu fond de ten.

Hehehe! Noua la D-Paparazzi nu ne scapa nimic si daca ne-am pune mintea am putea gasi si acul in carul cu fan. Semnul din nastere nu o face insa pe Malvina mai putin sexy, sa nu ne intelegeti gresit. Din contra, am spune... putina imperfectiune este binevenita de cele mai multe ori.
Iar Malvina nu trebuie sa se panicheze ca am facut aceasta descoperire, pentru ca la case mai mari se poate si mai rau...

Sarah Jessica Parker are o alunita in jurul gurii de care te impiedici daca vrei s-o saruti, cosul lui Rod Stewart ne provoaca stari de greata, iar Paula Abdul are un urias si obraznic punct negru pe obraz. Frumusica Julia Robert are o alunita inestetica tocmai pe san, iar lui Enrique si admiratoarelor lui par sa nu le pese de semnul din nastere de pe fata, cam mare si cam urat.




 

Taguri: