Imagini inedite!Costi Ionita, in metrou savurand un covrig VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:33

Avem si-un star cu scaun la cap! Sau, cu alte cuvinte, un domn lipsit de ifose de doi bani si mega-fitze de Dorobanti!

Desi este nominalizat la premiile Grammy, Costi Ionita ramane un modest... si alege sa circule prin Bucuresti cu metroul, mai ales pe o vreme ca asta. Avand biroul situat in Piata Victoriei, cantaretul a preferat sa renunte la autoturism si sa mearga pe varianta „ATENTIE, SE INCHID USILE!”. Mai simplu, mai rapid si mult mai ieftin! Costi a fost fotografiat in subteran, tinand un covrig in mana si asteptand urmatorul tren.
Iar desi trenul cu pricina l-a dus tocmai pana la premiile Grammy, unde este nominalizat alaturi de Shaggy, se pare ca artistul roman nu a pierdut simtul realitatii... Iar asta NE PLACE!


Ipocrizia tocmai ce a fost dusa la extrem! Desi isi etaleaza cu mandrie nurii apetisanti in clipul piesei „Shake It Like a Bunny”, Andreea Balan nu vrea in ruptul capului sa recunoasca faptul ca si-a pus silicoane! Acuzata ca minte cu nerusinare, blondina a gasit repede explicatia – cica i-au crescut sanii pentru ca ia anticonceptionale! Mai, sa fie! Sa ne spuna si noua de unde
procura medicamentele astea minunate, pentru ca avem cateva colege maxim de interesate. Ar vrea si ele ca, nesuportand o interventie chirurgicala, sa se aleaga cu sani ce stau sa rupa costumul de baie. Aha! Ne-am prins... Andreea incearca sa ne plimbe cu presul... si asta NU NE PLACE!


Inna si Alexandra Stan fac furori in topurile muzicale din toata lumea! Pe langa muzica insa, romancele au reusit sa si starneasca imaginatia barbatilor.
Mai precis, cele doua cantarete sunt incluse acum intr-un calendar al celor mai sexi femei de pe tot globul pamantesc. Ideea apartine unei celebre reviste pentru barbati, din Anglia. Invitate sa pozeze, Inna si Alexandra si-au dezvaluit formele in doua pictoriale incediare, astfel ca acum impart filele de calendar cu alte dudui faimoase, pe numele lor Joanna Krupa, Audrina Patridge, sau obraznica Nicole Sherzinger… NE PLACE!



 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.