Gina Pistol, din nou singurica VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:33

Frumoasa Gina Pistol e iar singurica! Dupa sase ani de relatie, dupa multe certuri si impacari, blondina a pus punct de-a binelea povestii de iubire dintre ea si libanezul Nicola!

 Aveau planuri de casatorie, dar se pare ca au renuntat la ele. Daca norocul nu-I surade in dragoste, poate ca-i surade la casino!

Se pare ca Ginei Pistol nu prea ii surade norocul la ruleta sau la pacanele! Desi a vrut sa experimenteze ceva nou si sa intre in febra jocurilor de noroc, blondina nu a reusit! Norocul n-a aparut!

Lasand pokerul si pizza la o parte, curiosi cum suntem, am zis sa abordam cu Gina subiectul Sfantul Valentin… Dar mare ne-a fost uimirea sa aflam ca nu-I cumpara nimic lui Nicola! Soc! Nu mai are de ce.
Gina si Nicola si-au spus ADIO in urma cu luni bune!

Gina si Nicola erau de 6 ani impreuna! Libanezul nu ii daruise inca un inel de logodna, dar asta nu inseamna ca cei doi nu discutasera despre pasul urmator al relatiei…casatoria. Acum Gina ramane sa se gandeasca daca mai exista vreo sansa de impacare…

Ce-I drept, Gina isi doreste mult o familie si faptul ca trecut de pragul de 30 de ani o face sa se gandeasca mai mult la asta! Dar nu intra in panica! Cei 31 de ani ai ei nu reprezinta o problema
in calea fericirii!

 

Taguri: