Alex Velea sarbatoreste Sfantul Valentin la “Te vreau langa mine”!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:34

Marti, 14 februarie, incepand cu ora 13.15, Niculina Stoican si echipa emisiunii “Te vreau langa mine” isi invita telespectatorii sa-si declare dragostea intr-o editie speciala transmisa in direct de la Baneasa Shopping City.

Cel mai iubit show matrimonial din Romania isi muta studioul de filmare in mall pentru a se intalni cu indragostitii Romaniei chiar de Valentine’s Day.

Pentru editia speciala de Valentine’s Day, Niculina Stoican le-a pregatit si o surpriza de proportii celor ce vor veni incepand cu ora 13.15, la Baneasa Shopping City. Alex Velea va sarbatori dragostea alaturi de echipa “Te vreau langa mine” si ii va incanta pe cei prezenti cu un show incendiar.


“Dragii mei, va astept de Valentine’s Day la Baneasa Shopping City sa va declarati dragostea. Incepand cu ora 13.15 ii veti putea spune persoanei iubite cat de mult o iubiti, iar mesajul il va auzi o tara intreaga in direct la Kanal D” ne-a spus Niculina Stoican.

Vino sa-ti masori timpul in declaratii de dragoste si poti castiga o multime de premii surpriza. Nu rata asadar, editia speciala “Te vreau langa mine” prezentata de Niculina Stoican, marti, 14 februarie 2012, de la 13.15,
la Kanal D.


 

Taguri: