Andreea Anonescu isi rasfata fetita cu obiecte de lux! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:38

Sa fie oare ADEVARAT sau FALS ca Andreea Antonescu isi plimba fetita, in varsta de 8 luni, intr-un carucior care a costat peste 400 de euro?!

Fita e loc de cinste! De cand a nascut-o pe micuta Selena, cantareata isi imbraca fata exclusiv dupa ultimul trend si o rasfata mai ceva decat pe o regina! Pe langa hainutele scumpe cu care este imbracata, odrasla Andreei are si un carucior care ii ofera tot confortul din lume si care a costat peste 400 de euro! Iar asta nu-i nimic! Andreea are grija ca absolut totul sa se asorteze… hainele, caruciorul si biberonul! Nu stim ce parere aveti voi, dar noi credem ca daca de pe acum o rasfata in halul asta, Selena va ajunge o răzgâiată si jumatate.


Sa fie ADEVARAT ca Jojo ii este infidela sotului sau? Oare chiar l-a inselat pe acesta cu actorul Mircea Diaconu?!

Intr-adevar… Jojo s-a lasat pipaita de marele actor, insa totul a facut parte dintr-un scenariu bine pus la punct. Sergiu Nicolaescu este cel care a pus in scena acest moment, care va aparea in urmatorul sau film, numit “Ultimul corupt din Romania”. Potrivit scenariului, Mircea Diaconu isi plimba mainile pe trupul voluptos al blondei, iar Jojo nu se opune! Daca sperati ca aceasta este doar introducerea unei scene de sex, puneti-va pofta-n cui.
Nu e vorba decat despre o perchezitie corporala, urmata de cateva momente savuroase.

Umbla vorba ca dupa numai 7 luni de la divortul de Augustin Viziru, frumoasa Oana Mareş a ramas insarcinata! O fi oare ADEVARAT?!

Intr-adevar… relatia dintre Oana si noul ei partener de viata, Dragoş Săbăreanu, pare sa mearga excelent! Cei doi sunt vazuti adesea tinandu-se de mana si par mai fericiti si mai indragostiti ca niciodata! Augustin Viziru a fost dat uitarii.
Blondina este deja insarcinata in trei luni si a confirmat acest lucru pentru ziarul Click.

 

Taguri: