CODUL GALBEN se mentine in vigoare! Ce drumuri sunt inchise la aceasta ora

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:38

Trei soferi bulgari care in noaptea de vineri spre sâmbata au ramas blocati cu masinile in zapada pe o sosea din judetul Giurgiu unde nametii ajung si la doi metri inaltime au fost recuperati de catre drumari si pompieri, interventia de salvare durând aproximativ cinci ore.

Cei trei bulgari au ramas blocati pe soseaua care face legatura intre localitatile Singureni si Calugareni, iar interventia echipajelor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta a fost ingreunata de viscolul puternic.

"Am ajuns cu greutate la cele trei masini inzapezite, in conditiile in care pe alocuri nametii au ajuns si la doi metri. Bulgarii aflati in autoturismele blocate au inteles situatia si au asteptat sa ajungem la ei. Au fost recuperati din zapada cu masini cu tot si condusi pâna la intersectia cu DN 5, la Calugareni", a declarat, sâmbata, prim-adjunctul ISU Giurgiu, Marius Stancu.


Dupa aproximativ cinci ore, echipele de interventie ale ISU si drumarii au reusit sa-i aduca pe cei trei bulgari la intersectia din Calugareni cu Drumul National 5 Bucuresti-Giurgiu, cu ajutorul unui buldoexcavator care si-a facut drum printre troiene, iar de acolo cetatenii bulgari s-au indreptat spre Ruse, in conditiile in care circulatia autoturismelor s-a reluat, fiind mentinuta restrictia doar pentru autovehiculele cu masa de peste 7,5 tone.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.