Andreea Mantea: “Am fost ceruta in casatorie de trei ori”. Curios sa afli despre cine este vorba?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 13:15

Duminica, 5 februarie, incepand cu ora 19.45, Adelina Pestritu va invita la maratonul exclusivitatilor mondene, unde echipa “D Paparazzi” a pregatit o multime de informatii fierbinti despre vedetele voastre preferate.

In aceasta editie, Andreea Mantea va imbraca rochia de mireasa pentru un pictorial de exceptie. Despre cel mai important eveniment din viata unui om, Andreea spune ca asteapta sa-si gaseasca alesul, iar mai apoi isi va face planuri de nunta. Intrebata daca unul dintre fostii iubiti a incercat sa o duca in fata altarului, aceasta a marturisit: “Am fost ceruta in casatorie de trei ori”.



Tot atunci il veti vedea pe Christian Sabbagh luand parte la o competitie de tir. Prezentatorul Stirilor Kanal D si-a provocat doi prieteni la o lupta palpitanta de tras la tinta. Cine sunt cei doi mondeni care au acceptat duelul, dar si care este invingatorul, aflati duminica, ora 19.45, in emisiunea “ D Paparazzi ”, la Kanal D.

Nu ratati, show-ul monden “D Paparazzi” prezentat de Adelina Pestritu, in fiecare duminica de la 19.45,
la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.