Contrar asteptarilor Pierce Brosnan nu are o sotie perfecta! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:39

Pierce Brosnan s-a nascut 16 mai 1953 si este cunoscut pentru rolurile in care a interpretat personajul James Bond, acesta a debutat ca actor de teatru londonez.

Cu toate ca este un actor care are foarte multe fane, acest are o viata sentimentala destul de echilibrata. Intre anii 1980 si 1991 a fost casatorit cu actrita australiana Cassandra Haris, care a decedat in urma unui cancer ovarian in 1991. Din aceasta casatorie are un fiu, iar pe celilati doi copii ai Cassandrei i-a adoptat.

Dupa o perioada destul de mare, de la tragicul eveniment, actorul si-a refacut viata in 2001 cu o jurnalista americana, Keely Shaye Smith, cu care are doi copii.


Si cum nimeni nu este iertat de trecerea timpului, nici Pierce Brosnan nu a fost "uitat" si bineinteles ca nici sotia lui. Si daca pe chipul si corpul actorulu nu se vad urme atat de adanci, Keely Shaye Smith nu mai are silueta de alta data, fapt care nu-l deranjeaza de niciun cel care l-a interpretat pe James Bond.

"Eu iubesc formele sotiei mele", a declarat actorul.
In aceeasi perioada sotia lui a spus ca nu i-a fost niciodata rusine cu faptul ca in momentul de fata este mai plinuta si ca este foarte multumita de felul in care arata.

Vezi in galeria foto cum aratau cei doi cand s-au casatori si cum arata acum, astfle poti observa cum arata Keely cand s-a casatorit cu Brosnan.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/p9-9cbc14d2f350ad16b2e098c64ad3012e.jpg

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.