Adriana Bahmuteanu in razboi cu Ilie Nastase

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:39

Ilie Nastase este anchetat in prezent de DNA din cauza unor nereguli gasite in acte din perioada cand era presedintele Federatiei Romane de Tenis.

Intampinat de presa la intoarcerea in tara, fostul tenisman a injurat ca la usa cortului pe aeroport si mai ca i-a bruscat pe ziaristii care voiau sa-i ia un interviu. 

 

Atitudinea agresiva si limbajul presarat cu injurii la adresa presei, a indignat-o pe Adriana Bahmuteanu. Sotia lui Silviu Prigoana a catalogat drept incalificabil gestul fostului tenisman.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Acest

lucru a declansat un adevarat razboi al declaratiilor! Ilie Nastase nu s-a lasat mai prejos si a atacat-o pe Adriana Bahmuteanu. 

 

In cadrul emisiunii "CanCan TV" cele doua vedete au avut ocazia sa-si lamureasca problemele. Ilie Nastase a explicat ce l-a determinat sa reactioneze agresiv, dand vina pe stres si problemele cotidiene, iar Adriana Bahmuteanu a inteles ca fiecare om are dreptul la intimitate.

 

Taguri: