Sergiu Nicolaescu: "Sunt nemultumit ca nu am copii!"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:39

Celebrul regizor si actor, Sergiu Nicolaescu, a vorbit in cadrul emisiunii "CanCan TV" despre profesia care l-a consacrat, dar a facut si cateva dezvaluiri despre viata personala.

Un adevarat maestru al filmografiei romanesti, Sergiu Nicolaescu se pregateste de o noua premiera. "Ultimul corupt din Romania" este cel mai recent film al sau si va fi lansat pe 17 februarie.

 

La cei 82 de ani, Sergiu Nicolaescu spune ca inca mai gaseste idei pentru a pune in scena noi productii. O cariera de invidiat, o viata frumoasa si plina de succes, dar cu toate astea ceva ii umbreste maestrului gloria de care a avut parte.

 

"Sunt nemultumit ca nu am copii", a marturisit Sergiu Nicolaescu, glumind ca ar fi trebuit sa isi aiba chiar si stranepoti la o asa venerabila varsta.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

S-a gandit sa infieze,

dar a ezitat pentru ca nu ar fi suportat dezamagirea.

 

Regizorul nu este indiferent nici la situatia dificila si nefericita prin care trece Romania in ultimii ani. Sergiu Nicolaescu ar fi dorit ca viata romanilor sa fie precum cea a eroilor din filmele sale.

 

Taguri: