Declara-ti dragostea la Kanal D!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:41

In luna februarie ne masuram timpul in declaratii de dragoste, la Kanal D.

Incepand de miercuri, 1 februarie 2012, dragostea se vede la televizor in cadrul campaniei “Declara-ti dragostea la Kanal D” derulata in emisiunea “Te vreau langa mine”. Exprima-ti sentimentele in cel mai interesant mod, iar o tara intreaga va putea afla ce simti pentru jumatatea ta. Cele mai frumoase declaratii de dragoste din emisiunea “Te vreau langa mine”, prezentata de Niculina Stoican vor fi premiate saptamanal cu un sejur de o saptamana la munte.


Echipa celui mai indragit show matrimonial din Romania, va ajunge in toate colturile tarii pentru a-I gasi pe cei mai indragostiti romani. Florin Maxineanu, reporterul emisiunii, va cauta de luni pana vineri, cele mai haioase moduri prin care romanii pot sa-si exprime dragostea.

Pentru a celebra intr-un mod special luna indragostitilor, campania “Declara-ti dragostea la Kanal D” a creat un imn special interpretat de formatia Etajul 4.
Videoclipul melodiei “Te vreau langa mine”, realizat de Kanal D, il puteti urmari online pe www.kanald.ro.

Tot miercuri, 1 februarie 2012, Kanal D lanseaza pe pagina oficiala de Facebook- http://www.facebook.com/KanalDRomania- aplicatia “Tu cui ii spui te vreau langa mine?” prin care fanii retelelor de socializare pot sa afle care este jumatatea lor.

“In luna februarie ii invitam pe romani sa-si declare dragostea la televizor, iar pentru asta ii vom premia si le vom oferi o multime de cadouri surpriza.
Vrem sa le vedem chipul incarcat de fericire si iubire, vrem sa spuna din toata inima<>. Luna aceasta ne masuram timpul in dragoste si declaratii de iubire!”, ne-a spus Niculina Stoican.

Nu ratati, de luni pana vineri, de la 13.15, emisiunea “Te vreau langa mine” prezentata de Niculina Stoican, la>. Luna aceasta ne masuram timpul in dragoste si declaratii de iubire!”, ne-a spus Niculina Stoican.


Nu ratati, de luni pana vineri, de la 13.15, emisiunea “Te vreau langa mine” prezentata de Niculina Stoican, la Kanal D!

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.