Andreea Mantea: "Am trecut prin momente de tensiune maxima". Uite ce a patit prezentatoarea in drum spre filmarile noului sezon “Nunta cu surprize”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:41

Sambata, 4 februarie 2012, de la 20.30, reincepe “lupta” dintre Andreea Mantea si Gabriel Coveseanu pentru a-si adjudeca titlul de cea mai frumoasa nunta.

Cele doua vedete isi reiau astfel vizitele pline de peripetii la cele mai spectaculoase nunti din tara in cautare de obiceiuri interesante si povesti de dragoste impresionante. Asa cum ne-au obisnuit, Andreea si Cove au pregatit o multime de momente surpriza pentru tinerii casatoriti.

Andreea Mantea a ajuns cu greu la Simleul Silvaniei, locul unde a avut loc nunta pe care o veti putea urmari in prima editie.  Dupa cateva ore de condus, Andreea s-a pomenit in mijlocul pustietatii si a realizat ca GPS-ul i-a indicat o ruta gresita.


“Am trecut prin momente de tensiune maxima pentru ca am vrut sa ajung mai repede la Simleul Silvaniei si am intrat pe o scurtatura pe care mi-o indica GPS-ul. Am constatat ca drumul era gresit si am ajuns la un moment dat in camp, fara niciun fel de ruta care sa ma scoata din pustietate. Doua ore si jumatate am pierdut incercand sa gasesc traseul cel bun, iar intr-un final, cand am reusit sa ies din incurcatura, a inceput o ninsoare cu fulgi mari care mi-a ingreunat si mai mult sosirea la destinatie.
Nunta Marcelei cu Ciprian a fost primul eveniment pe o ninsoare abundenta la care am participat; mi-am dat seama ca nimic nu conteaza cand doi oameni se iubesc, nici macar gerul de afara. Daca dragostea pluteste-n aer, totul are alt farmec!”
, ne-a declarat Andreea Mantea

In prima editie a acestui sezon, Cove  ajunge in Rosiorii de Vede pentru a participa la nunta Amonei cu Alin, fiu de preot.
“Va invit sa urmariti un nou sezon al emisiunii, veti avea parte de tot felul de intamplari amuzante si veti fi martorii unor obiceiuri autentice. Sambata, de la 20.30, la Kanal D, nunta Amonei si a lui Alin va va impresiona cu siguranta“, a spus Cove.

Asadar, nu ratati cele mai frumoase traditii de nunta din diferite zone ale tarii, alaturi de Andreea Mantea si Gabriel Coveseanu, din 4 februarie, in fiecare sambata de la ora 20.30,
la Kanal D, intr-un nou sezon al emisiunii “ Nunta cu surprize ”.

 

Taguri: