Bianca Dragusanu si Adrian Cristea s-au despartit. Bote este de vina?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:41

Unul dintre cele mai mediatizate cupluri, Bianca Dragusanu si Adrian Cristea, este istorie? In presa tabloida se zvoneste ca Bianca si Adrian au pus punct unei relatii de 3 ani. Cei doi au anulat logodna se se pare ca nu vor ajunge la altar.

Se speculeaza ca designerul Catalin Botezanu ar fi de vina pentru aceasta ruptura. Cu putin timp in urma Bote declara ca s-ar impaca cu Bianca daca ea ar face primul pas. Sa-l fi auzit Bianca?

 

Paparazzi l-au vazut, insa, de curand pe fotbalist cu o alta cucerire. Care sa fie oare adevaratul motivul? Bianca a fost deranjata de infidelitatile iubitului sau se pregateste sa revina in viata lui Bote.

 

Pus la curent cu problemele celor doi amorezati, Catalin Botezatu a declarat ca nu se referea la o eventuala impacare dintre el si Bianca cand a facut acele afirmatii.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

"N-am stiut ce vorbesc", a continuat Bote.

 

Designerul a mai adaugat ca nu crede ca despartirea dintre Bianca si Adrian este definitiva, cei doi avand o relatie cu suisuri si coborasuri.

 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.