CONCURS: 5 lucruri... de milioane pe care ai vrea sa le faci in viata!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:44

Chiar daca viata ne uimeste mereu cu intorsaturi care mai de care mai surprinzatoare, cu totii avem un plan bine pus la punct pe care am vrea sa il vedem pus in aplicare de-a lungul vietii. Pe masura ce trece timpul, ajungem sa ne definim cateva scopuri in viata si facem tot posibilul ca lucrurile pe care ni le dorim sa se indeplineasca la un moment dat in viata.

Saptamana aceasta vrem sa aflam care sunt cele CINCI lucruri pe care ai vrea sa le faci in viata. Fie ca este vorba despre casatorie, copii, cariera sau planuri de calatorie, oricine isi seteaza in viata astfel de teluri si lucreaza la indeplinirea lor!
Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe pagina de Facebook" Vrei sa fii milionar?" si sa ne lasi un comentariu la acest post in care sa ne spui care sunt cele CINCI lucruri de pe lista ta de planuri de viata!

"Vrei
sa fii milionar?" va desemna castigatoare 5 comentarii, in urma tragerii la sorti. Am pregatit pentru voi 5 tricouri personalizate Kanal D Romania!

Concursul se va incheia în data de 3 februarie, ora 18:00, castigatorii urmand a fi anuntati in aceeasi seara. Mai multe detalii gasesti in Regulamentul concursului.

( Sursa foto)

 

Taguri: