Japonezii si delicatesele lor BIZARE! Tu ai manca asa ceva? GALERIE FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:44

Daca sunteti in cautare de senzatii noi in ceea ce priveste alimentatia, atunci ar trebui sa luati in considerare o vizita in Japonia pentru o serie de alimente crocante si bizare. Mare atentie aceste mancaruri nu sunt personele slabe de inima.

Dupa cum ati putut observa din poze este vorba despre insectele comestibile si chiar daca vi se pare ceva ireal in a consuma aceste alimente, Uniunea Europeana a alocat un buget considerabil pentru finantarea unor cercetari de promovarea a consumului de insecte.

Trebuie luat in considerare faptul ca insectele au un continut foarte scazut de colesterol. Gandacii sunt bogati in proteine si antidiuretici. Pe de alta parte viermii au un continut de fier, magneziu, calciu, dar si vitaminele B1, B2, B3.
Mai trebuie luat in considerare si faptul 100 de grame greieri, reprezinta o sursa excelenta de carbohidrati, calciu si fosfor, deci o alternativa sanatoasa a unei mese.

Ramane la aprecierea voastra daca veti gusta sau nu aceste delicase, atat de populare in ultima perioada. Cert este ca acestea reprezinta cea mai sanatoasa alternativa a unei mese, gusturile nu se discuta.

Tu ai putea manca asa ceva?
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/s1-2884a0dde4ad9b47816c4f31cb6190c5.jpg

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.