Roxana Dita, dezvaluiri despre Dj Sava: ""Mi-a spus ca trebuie sa-l motivez ca sa ma faca celebra"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:46

Roxana Dita, de profesie manechin a incercat sa-si faca debutul in lumea muzicala si astfel a ajuns ila Dj Sava. Se pare ca aceasta i-a propus o colaborare, dar nu asa cum ar fi vrut ea. Dj-ul i-ar fi promis ca o va face faimoasa in schimbul unor favoruri sexuale.

"Imi doream sa fac o melodie si asa am iesit la masa cu el si ii povesteam ca am primit foarte multe propuneri indecente. Dupa care am tinut legatura si ne-am mai intalnit si a doua oara, iar de fata era si prietenul meu. L aun moment data am intrebat care este suma si mi-a zis sa stau linistita", a spus Roxana.

Cu toate acestea ea nu a vrut sa sa dezvaluie si celelalte persoane care i-au facut propuneri indecente.
"La a doua intalnire cu Dj Sava am fost si cu prietenul meu. El mi-a propus foarte multe si dupa ce am tras niste voci la misto si dupa ce am tras aceste voci si am tinut legatura pe internet, pe mess. Mi-a spus ca in cateva luni o sa o bat pe Anna Lesko. Eu am crezut ca m-am intalnit cu un profesionist. Acum, ca s-a dovedit a fi altceva, asta e", a mai spus manechinul.


Imediat dupa acest moment Dj Sava i-a spus fetei sa se deplaseze in Costinesti pentru a-l motiva. "Mi-a spus ca trebuie sa-l motivez ca sa ma faca celebra",

 

Taguri: