Tot mai multe femei sunt in cautarea unor implanturi ieftine! Cautarile de asemenea discount-uri au crescut drastic

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:47

Mare parte dintre pasionatii de cumparaturi apeleaza la cele online atunci cand sunt in cautarea unui chilipir. Cu toate acestea se pare ca a crescut foarte mult numarul celor care sunt in cautarea ofertelor pentru operatii estetice.

Datele publicate de unul din cele mai mari site-uri de discount-uri din Marea Britanie au dezvaluit ca in ultimele 12 luni, consumatorii au cautat reduceri pentru operatii estetice mai mult ca in anul precedent.

Astfel cautarile pentru "implanturi ieftine" si "Botox ieftin" au crescut drastic cu pana la 203% si 176% in anul 2011. Un purtator de cuvant al site-ului MyVoucherCodes.co.uk precizeaza ca numarul persoane care cauta "reduceri chirugie cosmetica" a crescut de patru ori in 12 luni.
Cautarile pentru "reduceri  pentru operatie estetica la nas" s-au dublat in timp ce consumatorii cauta oferte pentru "liposuctie", iar procentul lor a crescut cu pana la 150% mai mare, in momentul in care a fost comparata cu aceeasi perioada a anului 2010.

"Cautarea discounturilor este ceva ce eu recomand intotdeauna, iar consumatorii sunt cei care raman surprinsi intotdeuana de cantitatea de produse si servicii care ofera reduceri.
Cu toate acestea nu recomand procedurile estetice sa intre in aceasta categorie. Este importanta ca toate procedurile medicale sa fie efectuate de un chirurgcu reputatie in domeniu si sa fie bine gandite inainte. Astfel incat oamenii nu ar trebui sa vada necesitatea cand vine vorba de o asemenea interventii"

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.