Leo Iorga, mai puternic decat cancerul! "Am renuntat total la tigari, acum efectiv le urasc"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:47

Leo Iorga, fostul component al trupe Compact a fost invitat in platoul emisiunii "CanCan TV" si a vorbit despre terbila incercare a vietei, si anume faptul ca a fost bolnav de cancer la plamani.

Inainte sa descopere boala el fuma patru pachete de tigari pe zi. In cele din urma excesele si-au spus cuvanatul si cantaretul s-a imbolnavit de cancer la plamani. Acesta s-a operat de urgenta pentru extirparea tumoarii slabise enorm si isi pierduse puterile, plus ca ii era teama ca nu va mai fi capabil sa cante vreodata.

Leo pune pe seama faptului ca nu a fost suficient de atent cu starea lui de sanatate.
De 23 de ani este cu sotia lui si acesta a marturisit ca ii multumeste foarte mult ca a fost alaturi de el in toata perioada bolii, si nu numai.

"Dumnezeu m-a  dus de mana la un control. Am racit si pentru ca si colegii mei erau bolnavi, dar mie nu mi-a trecut. La petrecri fumam patru pachete si timp de 32 de ani am fumat minim doua pachete de tigari.
A fost o racela normala si am zis sa ma duc sa-mi fac un contrl si la plamani, insa am avut norocul sa gasesc radiologul, care mi-a facut si un tomograf. Tumoarea in momentul respectiv era cat un pumn"
, a povestit Leo Iorga.

La inceput fostul membru al trupei Compact spera sa nu aiba o asa teribila boala. "Nu mai stii daca te ridici sau nu dupa operatie.
Dupa operatie m-am trezit cu familia langa mine si cu medicii, care zambeau. In 17 iunie se implineste un an de la aceasta operatie. De atunci am renascut. Slabisem 20 de kilograme. Am renuntat total la tigari, acum efectiv le urasc"
, a povestit Leo.

Leo nu rememoreaza cu placere perioada prin care a fost nevoit sa treaca. "Am fost la prima repetitie dupa patru luni, dar sunt momente in care uit ca am fost operat", a mai punctat artistul.

 

Taguri: