Gabi Firea naste prin cezariana. Afla cat o va costa aceasta interventie si ce clinica a ales!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:47

Gabi Firea si Florin Pandele au surpinsi de reporterul "CanCan TV" intr-un magazin pentru copii in timp ce cumparau haine pentru bebelusi.

"Cred ca este sexy oricum ar fi", a spus Florin Pandele despre frumosa lui sotie. Petru David va fi numele baiatelului lor avand in vedere ca peste doua luni prezentatoarea va deveni din nou mamica unui baietel.

Gabi va naste la un spital privat din Bucuresti si va naste prin cezariana: "Mi-e teama sa nasc natural si daca am nascut prima data la 20 de ani prn cezariana de ce sa ma risc aici".
Intrebata cat va costa opreatia de cezariana aceasta a spus ca a ajunge in jur de 2000 de euro. "Am muncit 20 de ani si cred ca merit si eu sa ma rasfat ca din economiiile mele sa nasc a un spital privata din Bucuresti".

"Am emotii pentru nastere, iar mamicile care ne urmaresc acum stiu ca nu vorbesc prin sabloane, iar acest copil vine dintr-o casatorie incheiata din dragoste", a mai adaugat Gabi.


Aceasta a mai spus ca nu-si doreste ca sotul ei sa asiste la nastere pentru ca este foarte mult sange, drept urmare nu va fi o priveliste pe care isi doreste sa o vada. Sotul vedeti a aprobata-o spusnad ca nici el nu-si doreste sa fie de fata la nasterea baietelului lor. "Nu-mi mai vine nicio haina din cele pe care le aveam. Renut la silueta mea pentru ca micutul sa fie sanatos si dupa ce voi naste voi da toate kilogramele acumulate jos", a mai punctat Gabi.




 

Taguri: