Mihai Bocan, un tanar care protesteaza de 13 zile de dimineata pana seara. Vezi un material cu adevarat impresionanat! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:47

Miercuri, 24 ianuarie 2012, ora 07:45 de minute in fata Teatrului National Ion Luca Caragiale era liniste. Doar cateva doamne care curataU zapada si un tanar, care a venit sa protesteze.

Numele lui este Mihai Bocan si de 13 zile este nelipsit din Piata Universitatii. Aproape vanata de frig acoperit cu o patura, tanarul de 27 de ani a venit sa-si spuna nemultumirea. "De obicei stau aici pana la 12:30 noaptea, dupa care ma duc acasa fac o baie, ma pun in pat si la ora 04:00 ma trezesc si vin aici", a spus Mihai. Asa a facut si ieri nu s-a clintit nicio secunda din Piata Universitatii.
"Imi este frig, nu vreau sa fac sa ma dau in spectacol in fata televiziunilor, dar sunt disperat. Am stat o seara intreaga in zapada", Cu lacrimi in ochi Mihai a marturisit ce vrea el de la viata: "Am fost la casa de copii, imi doresc sa fiu in rand cu oamenii, nu vreau sa fiu un boschetar. Credeti ca mie imi convine sa stau asa.
Cel mai mult mi-as dori un sistem in care sa traim si noi. Imi doresc trei lucruri de la viata  pe care orice om le vrea. In primul rand imi doresc sa muncesc, sa fac o locuinta. Mai am o saptamana de stat in chirie, dupa aceea ma intreb ce voi face. Este iarna si credeti-ma ca de munca nu-mi gasesc. Am cautat"

 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.