Teodor Baconschi, revocat din functia de Ministru al Afacerilor Externe

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:49

Parlamentul Romaniei s-a reunit, astazi, intr-o sesiune extraordinara convocata ca urmare a manifestatiilor din strada din ultimele 10 zile.

Premierul Emil Boc a anuntat revocarea din functia de Ministru al Afacerilor Externe a politicianului Teodor Baconschi. Motivul acestei demiteri l-ar reprezenta declaratiile jignitoare la adresa protestatarilor facute publice pe blogul fostului ministru.

In prezent, Teodor Baconschi se afla la Bruxelles unde participa la reuniunea Consiliului de Afaceri Externe.

Seful Guvernului a mai precizat reactia politicienilor nu a fost un atocmai potrivita de cand au izbucnit protestele in tara.
Emil Boc a condamnat "derapajele si stangaciile verbale" ale colegilor sai, cerandu-si astfel scuze fata de protestatari in numele politicienilor.

"Vreau de asemenea sa stiti ca, pe această linie, am luat decizia de revocare din functie a ministrului Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, si am inaintat presedintelui Romaniei propunerea de revocare din functie pentru declaratiile facute", a precizat Emil Boc.

In urma cu o saptamana, Teodor Baconschi folosea pe blogul sau expresii precum

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.