Inelul de logodna, simbol al iubirii sau al avutiei? D-Paparazzi iti prezinta o lista cu cele mai scumpe inele VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:50

Cand vorbim despre vedete, vorbim despre lux, rafinament, clasa si preturi cu multe zerouri in coada. Cand vine vorba despre bijuterii, acestea trebuie sa fie pe masura faimei starurilor. Asa ca exista posibilitatea ca dupa ce veti afla cat poate da o vedeta pe un inel de logodna, sa nu mai inchideti gura vreo 10 zile!

Brigitte Sfat poarta cu maiestrie o veritabila bijuterie! Cine se face vinovat de faptul ca sarmana fata trebuie sa care asemenea “povara” pe inelar? Ilie Nastase, bineinteles! Nu stim daca “asa e in tenis”, dar fostul mare tenismen nu s-a uitat deloc la portofel atunci cand a dus-o pe frumoasa lui partenera la Londra si i-a cumparat inelul, dintr-un magazin exclusivist. Podoaba a costat nu mai putin de 22.000 de euro si este incrustata cu 18 diamante.
Asta DA inel de logodna!

Diana Bisinicu este fericita nevoie mare! S-a logodit saptamana trecuta, iar acum se pregateste pentru nunta din iulie. Logodnicul ei, Catalin, nu a facut rabat de la bani si i-a infasurat pe deget o bijuterie in valoare de 15.000 de euro, din aur alb, ornata cu mai multe diamante. Inelul primit de la iubit a incantat-o peste masura pe Diana, care stie foarte bine cu ce se mananca arta bijuteriilor, ea detinand un magazin chiar in centrul capitalei.


Inainte sa devina oficial “doamna Ionescu”, Cristina Spătar a fost curtata de catre actualul sot cu un inelus deloc scumput… doar 42.000 de euro! Cantareata este insa obisnuita cu bijuteriile scumpe, doar a mai primit in trecut un podoaba de 35.000 de euro, de la fostul iubit, Mirco. Va dati seama ca Alin Ionescu nici n-a conceput sa-i ofere un inel de logodna mai ieftin decat cel al rivalului.


Peste ocean, preturile sar in aer de tot! Proaspata mamica, Beyonce, se lauda cu o viata de printesa. Atat veniturile ei fabuloase, cat si cele ale sotului Jay-Z, o fac pe cantareata sa aiba pretentii pe masura. Iar rapper-ul ei preferat stie asta! Cu ocazia logodnei, cantaretul a avut grija sa aleaga un inel cu totul special, doar se casatorea cu una dintre cele mai frumoase femei de pe Pamant! Podoaba a costat nu mai putin de 5 milioane de dolari si este înţesată cu diamante!

Printul William si Kate Middleton au tinut zeci de milioane de
oameni cu sufletul la gura, anul trecut, cand au organizat cea mai mediatizata nunta din ultima vreme. Noua printesa Kate a fost rasfatata de sotul ei cu un inel- model-unicat- si cu o valoare sentimentala imensa! Este vorba despre bijuteria pe care a purtat-o chiar mama lui, printesa Diana si care a costat nu mai putin de 30.000 de lire.

Voluptoasa Jennifer Lopez se poate scalda in obiecte pretioase! A primit o gramada de bijuterii scumpe, de la mai multi barbati, de-a lungul timpului.
Tot Marc Anthony a avut insa cea mai larga punga! Artistul a cerut-o de sotie cu un inel care avea 8,2 karate, tinea incrustat unul dintre cele mai rare si mai greu de gasit diamante din lume si costa 4 milioane de dolari!

 

Taguri: