Cristina Cioran cunoaste tainele bucatariei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:50

E actrita, asa ca ar putea interpreta rolul unei gospodine foarte talentate in bucatarie. Dar, cand vine vorba despre gatit, Cristina Cioran nici nu joaca vreun rol si nici macar nu se joaca. Ia totul in serios si munceste cu sarg, pentru ca preparatele ei sa impresioneze pe toata lumea.

Eram lihniti de foame, asa ca am rugat-o sa se apuce repede de treaba. Cristina ne va dovedi ca se pricepe de minune nu numai la teatru si la film ci si la manuit tigaia. Impreuna cu bucatarul Taufic, ne va prepara muschi de vita, libanez. Mmmm! Ne ploua in gura!

Vedeta este de parere ca o femeie adevarata nu trebuie sa stie doar cum sa invarta barbatii pe degete, ci si cum sa invarta cu lingura prin cratita, pentru a nu se arde mancarea.


Intre Cristina si Traian, iubitul ei, e bataie mare pentru titlul de bucatar sef! Hrana lor preferata este cea vie… care sare si fuge din farfurie, am adauga noi.

Dupa niţică hrana vie si niste ciocolata afrodiziaca, e clar… cheful de sex e gata venit! Asa ca-ntrebam si noi… se vede vreun junior la orizont?

"Nu m-am gandit inca la asa ceva… adica m-am gandit insa nu e cazul", a declarat Cristina Cioran.


 

Taguri: