A opta zi de proteste s-a incheiat fara incidente

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:51

Sute de manifestanti au continuat sa protesteze si in cursul zilei de vineri, atat in Bucuresti, cat si in celelalte orase din tara.

Ploaia si frigul a facut ca numarul celor care s-au adunat in Piata Universitatii din Bucuresti sa fie mai mic decat in zilele trecute. Aproximativ 1000 de oameni s-au strans sa demonstreze impotriva puterii. Numarul jandarmilor a fost mai redus decat in serile precedente.

 

Vineri, in jurul orei 12:00, profesorii si cateva zeci de studenti au pichetat in fata Ministerului Educatiei. Ulterior acestia s-au alaturat protestului din Piata Universitatii.

Cadrele didactice au cerut sa fie respectate si sa traiasca intr-un stat de drept. Dascalii vor sa li se ofere sansa la o viata mai buna, atat pentru ei, cat si pentru copiii lor. 

 

Participantii la protest au cerut demisia intregului guvern si alegeri anticipate. Protestul s-a desfasurat pasnic si s-a incheiat aproape de miezul noptii. Nu a fost nevoie ca fortele de ordine sa intervina.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Iarna 2024-2025 vine cu vești bune pentru femeile pensionare! Ce schimbări vor avea loc și ce ajutor se va acorda

 

Joi seara, dupa trei zile in care demonstratia din Piata Universitatii a decurs fara incidente, un grup de participanti s-a manifestat violent.

Acestia au aruncat cu pietre, sticle, bucati de gard in fortele de ordine. Jandarmii au retinut atunci peste 100 de persoane. 14 dintre acestea au fost identifacte ca fiind suporteri ai unor echipe de fotbal.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.