Nu stii unde sa mergi weekend-ul acesta? Vezi AICI ce am pregatit pentru tine!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:51

Pentru ca stim ca in fiecare saptamana astepti weekend-ul cu dor de duca, ne-am gandit sa-ti usuram viata si sa-ti facem noi programul! In fiecare vineri gasesti la noi recomandari de filme, petreceri, concerte si evenimente de tot felul pe care nu ai voie sa le ratezi!

Se anunta un weekend foarte interesant, mai ales din punct de vedere al concertelor. Parca de mult nu s-au mai adunat atat de multe trupe romanesti intr-un singur weekend, gata sa incante si sa cante pentru publicul bucurestean... si nu numai!:-)

Distractia incepe inca de vineri si va garantam ca va fi greu, foarte greu sa alegeti un singur eveniment la care sa va etalati pasii de dans si cheful de a canta alaturi de formatiile preferate.
Noaptea incepe de la ora 21:00, unde in Club Control vin sa cante pentru voi baietii de la Kumm. Melodiile lor energice va vor tine in priza pana tarziu in noapte, asta daca intre timp nu va decideti sa schimbati putin peisajul cu alt concert. Si aveti de unde! De la ora 23:00, Vunk canta in True Social Club. Tot la aceeasi ora intra pe scena si Stefan Banica, intr-un recital live la Barletto Club. Tot la 23:00 va puteti bucura si de Trupa
Veche
, care canta in Club Spice. Nici ora 22:00 nu se anunta mai pasnica, asta pentru ca in club Fabrica se desfasoara baietii de la Byron. Tot atunci, la Hard Rock Cafe, va puteti aminti de vremurile bune cu formatia Talisman, asta pentru ca Tavi Colen vine alaturi de trupa sa pentru un concert care promite sa va aduca aminte de vremurile rock!



Sambata continuam petrecerea in cluburi.
Ca de obice, Club Control organizeaza Indie Invasion, o petrecere cu muzica noua si alternativa, de la ora 23:00. Kulturhaus, clubul renumit pentru preturile sale studentesti pune sambata seara, de la ora 22:00, muzica pentru toate gusturile, acompaniata de bautura pentru toate... buzunarele:-). Club A incepe de saptamana aceasta un program special pentru voi: in fiecare seara puteti asculta un alt album: sambata se asculta Phantogram- Eyelid Moves si duminica animam atmosfera cu Manu Chao- Clandestino! Incepand cu 22:00, la Clubul Taranului,
canta Butterflies in my Stomach.



Duminica e o zi perfecta pentru spectacole de teatru: La Godot Cafe-Teatru se joaca Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus, de la ora 21:00. La Opera Nationala, de la 11:00, puteti merge insotiti de cei mici sa vedeti Hansel si Gretel. O alta varianta pentru ce mici ar mai fi Harap Alb, la Teatrul Ion Creanga. O seara de duminica perfecta se incheie cu o repriza
de karaoke, fie in Coyote Cafe, fie in Fire Club. Duminica marcheaza in peisajul muzical romanesc o revenire pe care cu siguranta multi dintre noi o asteptau: Ada Milea revine pe scena intr-un concert ca pe vreuri, la Green Hours Jazz Cafe, de la ora 21:00.



 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.