Remus Truica, dezvaluiri in EXCLUSIVITATE

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:55

Divortul milionarului Remus Truica de fosta sotie, Irina Truica, a tinut prima pagina a ziarelor vreme de cateva luni bune. Sotii Truica nu si-au disputat doar averea, ci si custodia celor doi copii.

La fel ca si in alte divorturi celebre, s-a ajuns la executorul judecatoresc. Remus Truica a fost acuzat de sotia lui ca a rapit fetitele care ii fusesera incredintate de o instanta judecatoreasca din St. Maarten, o insula din Caraibe.

 

Sotia milionarului Truica a reusit sa obtina custodia celor doi copii si in Romania. Fetele se afla acum in custodia ei. 

 

Remus Truica si-a exprimat nemultumirea fata de modul in care sotia lui se poarta atat fata de el, cat si de fetite.

Este ingrijorat deoarece a aflat sa ca sotia lui nu doreste sa le trimita la scoala. I s-a comunicat ca dupa vacanta de sarbatori fetitele nu au mai venit la scoala.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Cuplul detinea o casa de vacanta in St.

Maarten. Obisnuiau sa meraga des pe insula, pe care Remus Truica o descrie ca o destinatie perfecta de vacanta. Milionarul sustine ca aici sotia lui ar avea o relatie conjugala. 

 

Remus Truica a mai adaugat ca a incercat de nenumarate ori sa se impace cu sotia lui, inainte ca lucrurile sa degenereze. Marturiile lui au fost confirmate de menajera familiei, doamna Victoria Arsene.

 

Taguri: