Bote, enigma din showbizul autohton. Iata de ce!VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:57

Anii trec, notorietatea ramane. Catalin Botezatu este omul momentului, in Romania.

Detinand un palmares impresionant de prezentari de moda, dar si de scandaluri, designerul va avea ce povesti nepotilor la gura sobei, in noptile friguroase de iarna.

Totul a inceput in 1985, cand Bote a luat premiul pentru “Cel mai bun manechin al anului”. Pe atunci nu era prea cunoscut. Acum insa, dupa mai bine de doua decenii, numele Catalin Botezatu a devenit un brand. Cum si-a castigat notorietatea? Prin nenumaratele colectii de haine pe care le-a realizat, dar mai ales cu ajutorul scandalurilor mediatice.


Pe parcursul celor doua decenii, Catalin a avut parte de schimbari radicale. In anii ’90 era vedeta prezentarilor de moda si favoritul putinilor designeri de la noi din tara. Pe atunci defila cu mandrie in sacouri cu ştrasuri… Acum e designer de renume si a inlocuit strasurile cu pietre Swarovski. Prin natura meseriei lui, a fost mereu cu un pas inaintea modei. Un articol vestimentar era mai intai purtat de Botezatu si abia mai tarziu ajungea pe rafturile magazinelor.
Se poate spune despre Catalin ca a fost mereu un tip extravagant, care s-a inspirat de la idolii momentului: George Michael, Elton John sau David Beckham. Nici podoaba capilara n-a fost uitata. Daca la 20 de ani facea furori cu buclele lui de manechin, Bote a avut parte de-a lungul vremii si de suvite blonde, par blond-platinat, creasta, tepi, sau par foarte scurt.

In ultimii ani, Catalin Botezatu a devenit un obisnuit al show-urilor tv, al taloidelor si al paparazzi-lor.
In cazul lui, popularitatea a crescut intr-un an cat la altii in sapte. Meritul nu poate fi atribuit insa extraordinarelor sale creatii vestimentare, ci mai degraba scandalurilor de proportii, care s-au lipit de el mai ceva decat mustele de plasa păianjenului. Relatia pe care a avut-o cu Bianca Dragusanu a fost intoarsa pe toate partile de catre ziaristi, iar din despartirea lor au izvorat multe rauri de cerneala. Se parea ca elevul isi va intrece profesorul, dar n-a fost asa.
Lui Bote ii merge bine si acum din punct de vedere mediatic, pe cand Bianca pare o stea pe cale sa se stinga.

Au urmat alte presupuse relatii ale designerului, emisiuni prezentate de el, vacante exotice, ceasuri scumpe si cate si mai cate. Toate si-au facut loc in paginile tabloidelor si pe ecranele televizoarelor… in detrimentul muncii de creatie, care a fost lasata pe planul doi. Un alt scandal, nascut de ani de zile si despre care se vorbeste pe la toate colturile, are ca subiect orientarea sexuala a controversatului Catalin Botezatu, care se incapataneaza sa ramana un mister.
In ciuda multelor apropouri din presa si a nenumaratelor nopti pierdute de paparazzi, aflati in urmarirea lui Bote, inca nu se poate spune cu certitudine daca acestuia ii plac femeile sau barbatii. Si nici nu credem ca vom afla adevarul prea curand.

 

Taguri: