Vezi ce vedete au fost surprinse pe picior gresit in materie de vestimentatie!VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:57

Criza in Romania? Hmmm! N-am prea zice, mai ales ca marile branduri se inghesuie mai nou sa-si deschida buticuri si la Bucuresti.

Si cum starurile sunt prezente ori de cate ori se mai deschide un magazin de unde pot sa-si cumpere o poseta ce costa 130 de milioane… hop si noi… ca doar n-avem ce face acasa!!! De data aceasta suntem cu ochii-n patru pe toalele vedetelor si dam verdicte nemiloase…

A inceput un nou an, si-am vrut sa aflam ce-a mai aparut nou in garderoba vedetelor. Nimic mai simplu. Ne-am infatisat la un eveniment monden si am dat drumul la inregistrare.
Iar ce-a vazut ochiul nostru, vede si ochiul vostru!

Julia Esenzza este o vedeta simpatica, insa numele ei este sinonim, de cele mai multe ori, cu dezastrul vestimentar. Nu ne-a inselat asteptarile nici de aceasta data si a imbracat o rochie neagra, despicata pe picior, care ar fi mers mai degraba la o nunta sau la un botez decat la un eveniment cu staif. Capa din blana artificiala nu avea ce cauta in aceasta combinatie, iar coafura nu este inspirata deloc.


Pe de alta parte… Andreea lui Cabral ne-a lasat muti de uimire. Actrita este foarte sexi in rochia mov, o culoare care o prinde de minune, iar accesoriile sunt pretioase. Cerceii ei cu diamante stralucesc discret, iar poseta este foarte frumoasa. Bravo!

Sotia lui Bogdan Stelea, Mirela, este de profesie designer, asa ca e normal sa manance “trend-ul” pe paine. Domnita arata foarte bine in rochia ei neagra, cu insertii din piele, iar pantofii cu imprimeu de leopard atrag atentia.
Un plus pentru geanta ei cu lant auriu si cerceii supradimensionati.

 

Taguri: