Gabriela Cristea Toader revine LUNI in atentia publicului. Nu uita ca emisiunea "Draga mea prietena" poate fi urmarita si LIVE pe site!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:57

Gabriela Cristea Toader revine in atentia publicului Kanal D incepand de luni, de la ora 10.00, cu emisiunea “Draga mea prietena”. Dupa o vacanta petrecuta in Bucuresti si in Sibiu, alaturi de sotul ei si de prieteni apropiati ai cuplului, vedeta Kanal D este gata de munca.

“Sunt nerabdatoare sa incep un nou sezon al emisiunii. Mi-e dor de colegi, de public, de atmosfera  din platoul emisiunii. Va astept incepand de luni, de la ora 10.00, sa urmariti subiecte interesante si invitati unul si unul!”, a declarat Gabriela Cristea Toader.

Telespectatorii vor afla luni, urmarind “ Draga mea prietena ”, cum a metamorfozat-o maternitatea pe Laurette.
Operatiunea schimbatului de scutece, problemele  acumularii nedoritelor kilograme, grijile aparute odata cu aparitia in viata ei a primului copil, toate acestea vor fi impartasite de frumoasa mulatra publicului Kanal D.

Nu ratati luni, de la ora 10.00, emisiunea “ Draga mea prietena ”, prezentata de Gabriela Cristea Toader. Invitati surpriza si subiecte interesante va asteapta in noul sezon al emisiunii pe care o puteti urmari zilnic, de luni pana vineri, la Kanal D.




 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.