Cladirea unde nu ti-ai dori sa lucrezi daca ai rau de inaltime! Cum ti se pare? FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:59

Daca ai rau de inaltime imaginile de mai jos te vor bulversa, dar daca iti place sa fii la intaltime cu siguranta ti-ai dori sa lucrezi intr-o asemenea cladire.

Constructia a fost proiectata un grup de arhitecti scandinavi si se afla in Copenhaga. Multe persoane au ramas cu uimite la vederea sediului, care are 10 etaje ce cuprinde un atrium mare, dar si trei sali de sedinta suspendate intr-o consola.

Camere de conferinta sunt amplasate la aproximat 16 metri deasupra perterului, ceea ce ii determina pe angajati sa aiba atat un stomac care suporta bine inaltimea cat si un creier apt pentru cifre avand in vedere ca aici isi are sediul o banca.


Un purtator de cuvant a declarat: "Partea cea mai suprinzatoare a proiectului este ca sunt trei sali de sedinta suspendate de la etajul al treilea pana la al cincilea. Cladirea are si lifturi din sticla, balcoane si scari expuse, totul pentru a crea un mediu de lucru deschis si curat".
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/b3-55854c9ad326a240d32ad16ec36b929c.jpg
La decorarea cladirii au cotribuit o serie de artisti celebri. Olav Christopher Jenssen a creat special pentru a cest sediu o pictura murala de 30 de metri lungime, in timp ce Per Kirkeby a facut o sculptura in bronz, care troneaza in centrul atriumului.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/b2-664f42b790f183d3edab207e030c26f4.jpg


 

Taguri: