O noua ancheta anticoruptie. Perchezitii la sediul politiei

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:00

Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie au luat in vizor peste 30 de politisti, suspectati de comiterea infractiunii de coruptie. S-au efectuat perchezitii la Sectiile 1 si 3 de Politie din Capitala, dar si in locuintele suspectilor.

Actiunea se desfasoara sub coordonarea procurorilor de la Parchetul Capitalei. Surse judiaciare au dezvaluit ca politistii suspecti erau monitorizati de aproape 4 luni.

Daca vor fi gasiti vinovati, acestia vor fi pusi sub acuzatie pentru infractiunea de luare de mita.

Liderul sindical al politistilor, Vasile Lincu, a declarat ca anchetatorii fac exces de zel. Politistii suspectati lucreaza in sectorul ordine publica si nu sunt deocamdata retinuti, ci doar cercetati.


 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.