Intrebarea care a SOCAT o lumea intreaga! O fana a seriei Twilight vrea sa-si transforme iubitul in vampir. Afla cum ii gateste

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:03

Oricat de ciudat ar suna, fata din imagine crede ca este vampir. Nebunia nu se rezuma doar la atat ea este intr-un moment de cotitura deoarece ar vrea ca si prietenul ei sa devina vampir.

Si pentru ca isi doreste extrem mult ca si iubitul ei sa-i calce pe urme, aceasta a povestit prin ce trece acesta fara ca el sa stie. Totul a inceput cand fana a seriei Twilight s-a gandt ca ar trebuie sa adreseze o intrebare foarte vitala pentru ea pe yahoo answers, in ideea ca cine ii va da raspnsul salvator.

Asadar mai jos va prezentam povestea uluitoarea relatata de ea pe Yahoo Answers

"Oare iubitul meu s-a transformat intr-un vampir?

Ok, deci am un iubit "yay" si suntem impreuna de aproape o luna,
de acum. Oricum seara trecuta am avut un marator de Twilight (IUBESC Twilight) si visul meu este sa am un iubit vampir!

Am facut experimente si mi-am mancat sangele inca de cand s-a lansat prima carte Twilight si acum consider ca sunt un vampir. De obicei imi pastrez lunar sangele pe care il pierd in fiecare luna, in mod natural (De obicei imi pastrez tampoanele in congelator) si le sug sau le mananc mai tarziu.


Am decis ca o sa incerc sa-mi transform si noul meu iubit intr-un vampir. Asa ca i-am pus sange de-al meu in mancare am incercat sa-i fac si o budinca cu sange, de asemenea, dar asta functioneaza doar atunci cand am un debit mare (aveti nevoie de o multime de sange)- asa ca de obicei adag doar un pic de sange in sosul de la paste. El nu stie absolut nimic :p

Fac acest lucru de aproximat 3 sau 4 saptamani, nu credeti ca a devenit vampir pana acum?".


 

Taguri: