Nu stii unde sa mergi weekend-ul acesta? Vezi AICI ce am pregatit pentru tine!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:03

Pentru ca stim ca in fiecare saptamana astepti weekend-ul cu dor de duca, ne-am gandit sa-ti usuram viata si sa-ti facem noi programul! In fiecare vineri gasesti la noi recomandari de filme, petreceri, concerte si evenimente de tot felul pe care nu ai voie sa le ratezi!

Primul weekend de dupa vacanta trebuie sa ne reaminteasca intr-un fel cat de bine a fost, dar si cat de mult ne lipseau activitatile din marele oras. Asadar, haideti sa vedem ce le rezerva weekend-ul celor proaspat intorsi in Bucuresti dupa o vacanta de vis!

Vineri, de la ora 22:00, Club Control isi deschide portile si ii asteapta cu paharele pe masa pe toti amatorii de muzica alternativa.
De cealalta parte, in Club Maya, de la ora 20:00, puteti asculta cele mai tari hituri ale lumii cu ocazia petrecerii All Time Hits Party. Pentru ceva mai linistit si rafinat, Ateneul Roman si orchestra simfonica a Filarmonicii "George Enescu" prezinta un concert de Anul Nou, de la ora 19:00. Mai tarziu, incepand cu 22:00, la Cafe Deko va invita Badea, Bordea si Bobo pentru un show incendiar de stand up comedy.

Sambata il sarbatorim pe Sfantul Ion cu doua petreceri speciale: in Mansarda si in Frame Club
au loc petreceri speciale pentru cei ce poarta acest nume... si nu numai! Ambele incep de la 23:00. Altfel, daca sarbatoarea va tine pana tarziu, in orele diminetii, aflati ca aveti catre ce sa va indreptati! In Club Silver, de la ora 4:00, incepe Electro After Hours.

Duminica, asa cum ne-am obisnuit, ne destindem putin. La Teatrul Odeon se joaca Micul Print, de la ora 19:30.
Pentru cei mici, de la ora 12:00, Tandarica va asteapta cu Alba ca Zapada. Iar de la ora 19:00, la Teatrul de Comedie, ne amintim de Caragiale si glumele lui inspirate cu piesa O scrisoare pierduta. N-ar strica nici o expozitie frumoasa pentru ziua de duminica, asa ca va recomandam sa mergeti la Muzeul National de Arta al Romaniei si sa vedeti Arta cositorului.

Weekend-ul asta avem si filme din plin la cinema! Iata ce ruleaza in Bucuresti!

1.
Carnage, vineri, 19:40, Cinema City Cotroceni
2. Jack si Jill, sambata, 21:20, Cinema City Sun Plaza
3. Happy Feet 2, sambata, 16:45, CinemaPro
4. Misionarul razboinic, duminica, ora 20:00, Grand Cinema Digiplex Baneasa
5. Justitie pe cont propriu, duminica, ora 20:30, Hollywood Multiplex

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.