Dieta minune care te ajuta sa scapi de kilogramele acumulate de sarbatori

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:05

Specialistii in nutritie recomanda o dieta de doar doua zile pe saptamana pentru cei care vor sa scape rapid de kilogramele acumulate in perioada sarbatorilor.

Nutritionistii sustin ca acest tip de  dieta este mai eficient decat un regim pe o anumita perioada de timp.

Tot ce trebuie sa faceti este sa nu mancati alimente care contin carbohidrati timp de doua zile pe saptamana. Carbohidratii se gasesc in cartofi, cereale, paste, fructe uscate, sucuri sau bauturi carbogazoase, prajituri, biscuiti, gem sau dulceturi.

In aceste doua zile de dieta pe saptamana trebuie sa consumati alimente care sa nu depaseasca 650 calorii pe zi.
Restul zilelor puteti manca tot ce poftiti, insa, nutritionistii va sugereaza sa nu exagerati si sa incercati sa mancati cat mai sanatos.

Dupa o anumita perioada in care ati pus in aplicare dieta de doua zile fara carbohidrati, organismul se va obisnui sa nu mai consume mancare in exces.

Medicii spun ca aceast tip de dieta ajuta nu doar la eliminarea kilogramelor nedorite, dar ar putea reduce si riscul de cancer la san.


Iata ce puteti consuma in acele doua zile de dieta fara carbohidrati:

Micul dejun: Ceai de fructe si o banana, sau o cana de cafea cu lapte

Pranz: Supa de morcov si coriandru, un pahar de lapte, salata

Gustare: Un fresh de fructe, ar fi indicat sa il preparati d-voastra sau un pahar cu apa

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.