Povestea unui adolescent care toata viata s-a luptat cu moartea! Vezi filmuletele publicate cu cateva zile inainte sa moara

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:07

Dupa ce a pacalit moartea de trei ori, Ben Breedlove, in varsta de 18 ani a incetat din viata chiar in noaptea de Craciun, in urma unui atac de cord.

Inainte de acest moment acesta a postat pe internet cateva filmulete in care a povestit cat de aproape a fost de moarte si cum a reusit sa o pacalesca de fiecare data, de fapt povestea vietii lui.

El a avut probleme extrem de grave cu inima, boala care in cele din urma si-a luat tributul, viata adolescentului, chiar in noaptea de Craciun. Tanarul era sa moara la varsta de patru ani, 14 si in luna noiembrie a anului 2011.
In clipuri adolescentul povesteste experinetele pe care le-a acumultat odata cu apropierea de Moarte, povestind inclusiv despre lumina aducatoare de liniste.


"Nu-mi puteam lua ochii de la ea si nu ma puteam opri din zambit",
a scris Ben pe unul dintre cartonasele ce se pot vedea in filmulete. Acesta si-a exprimat regretul ca din cauza bolii teribile de care a suferit toata viata nu a putut sa faca sport, lucru care i-ar fi placut teribil de mult.




Videoclipurile au fost postate pe 18 decembrie 2011 si pana in momentul de fata a reusit sa stranga peste aproximativ un milion de vizualizari.

Sursa: dailymail.co.uk

 

Taguri: