Cheryl Cole, debut in industria de produse cosmetice. Cantareata isi lanseaza o linie de rujuri

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:08

Fanii cantaretei britanice, Cheryl Cole, vor fi incantati sa afle ca artista a semnat un contract cu celebra companie de produse cosmetice, L`Oreal, pentru a scoate pe piata propria linie de rujuri.

Totul pentru o cauza nobila caci banii stransi din incasari vor reveni organizatiei "The Cheryl Cole Foundation". Artista a infiintat aceasta fundatie in scopuri caritabile pentru a veni in sprijinul tinerilor din Estul Angliei care au renuntat la scoala din cauza problemelor cu legea sau din alte motive.

Nu este pentru prima data cand Cheryl Cole semneaza un contract cu gigantica companie. Inca din 2009, cantareata a devenit imaginea L`Oreal, promovand diferite produse, de la sampoane pana la creme de fata.


Cheryl Cole este considerata un simbol al frumusetii, fiind de nenumarate ori inclusa in lista celor mai frumoase femei din lume. Nu e de mirare ca se asteapta ca linia ei de rujuri sa aiba un adevarat succes.

Despre rujul care ii va purta numele, artista a declarat: "Imi place sa ma dau cu ruj deoarece ma face sa ma simt fermecatoare, indiferent de ocazie. Imi plac nuantele de rosu, culoare pe care o consider a fi un accesoriu perfect".

 

Taguri: